O nama | interEnergo
Interenergo Logo - Link zur Startseite

O nama

interEnergo

a kelag company

Interenergo, energetski inženjering, d.o.o. je međunarodno društvo sa sjedištem u Ljubljani. Naše osnovne djelatnosti su trgovina električnom energijom, izgradnja energetskih objekata za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora i upravljanje tim objektima, kao i energetska sanacija zgrada i industrijskih objekata.

12 godina grupe interEnergo

Grupa

Grupa Interenergo udružuje petnaest društava.

Ove kompanije se nalaze u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Srbiji, Crnoj Gori i na Kosovu.

Prisutnost

Interenergo trenutno posluje na 12 međunarodnih berza energije i prisutan je u 17 država.

Prisutni smo na sledećim tržištima: Njemačkoj, Češkoj Republici Austriji, Švajcarskoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Srbiji, Makedoniji, Kosovu, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Italiji, Bugarskoj i Grčkoj.

Ljudi

Grupa se sastoji od profesionalno obučenih i visoko motiviranih profesionalaca iz različitih oblasti.

Znanje, osposobljenost i kompetencije jesu svojstva koja odlikuju naše zaposlene. Uz pomoć njih, oni doprinose poslovnoj odličnosti grupe Interenergo, a ono im omogućava radnu sredinu koja podstiče i nagrađuje njihov veliki entuzijazam.

Budućnost

Električna energija je centar našeg rada. Verujemo da će se energetski sektor razviti u pravcu decentralizovane i ekološke odgovornosti proizvodnje i distribucije.

Verujemo da će se pritisak na smanjenje troškova vezanih za distribuciju i prodaju povećati. I verujemo da će znanje koje će naši vrhunski stručnjaci imati i koji će svakog dana ponovo pronaći najbolja rešenja za naše kupce. Struja postaje univerzalna valuta i želimo da budemo deo ovog procesa.