interEnergo Logo - Link to homepage

O storitvi

Zanesljivi energetski prihranki

Z energetskim pogodbeništvom vam v prenovo ni potrebno vložiti lastnih sredstev. Z našo celovito ponudbo storitev poskrbimo za vaše individualne energetske rešitve.

Energetsko pogodbeništvo (EP) je partnerstvo med lastnikom objekta in ponudnikom energetskih storitev, družbo Interenergo, d. o. o. Izhodišče pogodbeništva je želja lastnika objekta, da bi nadgradil, posodobil, prenovil ali kakor koli drugače zagotovil, da bo njegov energetski sistem učinkovitejši, kar pomeni, da bo porabil manj energije in da bo imel uporabnik nižje stroške. Kot kapitalsko močna družba zmoremo prevzeti finančno breme in tveganja, povezana z investicijo, tako da ta ne bremeni lastnika objekta.

Za koga je EP primerno?

Hotelska in trgovska podjetja

Industrijski sektor

Občine in javne institucije

Večstanovanjski objekti

Zmagovalna kombinacija za oba partnerja

Energetsko pogodbeništvo je zmagovalna kombinacija za oba partnerja, saj si ta razdelita novo ustvarjene energetske in finančne prihranke, ki jih ustvari nov sistem. Iz deleža prihrankov, ki se ustvarijo z uporabo novejšega, energetsko učinkovitejšega sistema, se odplačuje investicija in zagotavlja celovita storitev, ki lastnika razbremeni vseh skrbi, povezanih z delovanjem energetskega sistema. Skozi proces energetskega pogodbeništva vas vodijo za to usposobljeni strokovnjaki, ki bodo prenovo izvedli v najkrajšem možnem času. 

Primer energetskega pogodbeništva

Prepustite prenovo energetskega sistema strokovnjakom

Na Interenergu smo izjemno učinkoviti v prepoznavanju priložnosti, načrtovanju posodobitev, izvedbi in upravljanju. Pri temu nas vodi temeljni cilj, da učinki pocenitev čim hitreje presežejo strošek investicije. Za doseganje energetskih prihrankov skrbi skupina strokovno usposobljenih zaposlenih, ki ima znanje na področju številnih tehničnih rešitev. Posvetite se vaši osnovni dejavnosti ter prenovo in upravljanje energetskega sistema prepustite strokovnjakom.


PREDNOSTI EP

Zagotovljeni finančni in energetski prihranki.

Znižanje obratovalnih stroškov energetskega sistema brez lastne investicije.

Celovita izvedba energetske obnove »na ključ«.

Manjša tveganja, saj prenovo upravlja za to usposobljen in izkušen partner.

Poplačilo investicije iz deleža zagotovljenega prihranka.

Želite zanesljive energetske prihranke? Vas zanima več o EP?

Kontaktirajte nas ali izvedite več v naši brošuri.

KOT ENERGETSKI PARTNER SODELUJEMO S ŠTEVILNIMI PODJETJI