interEnergo Logo - Link to homepage

Objavili smo letno poročilo družbe interenergo za leto 2019

18 | junij 2020
Leto 2019 je zaznamovala negotovost trgovinske politike ter geopolitične napetosti, ki so močno vplivale na proizvodnjo in trgovino, vendar je družba Interenergo d.o.o. kljub temu dosegla dobre poslovne rezultate ter presegla ambiciozno zastavljene...

Leto 2019 je zaznamovala negotovost trgovinske politike ter geopolitične napetosti, ki so močno vplivale na proizvodnjo in trgovino, vendar je družba Interenergo d.o.o. kljub temu dosegla dobre poslovne rezultate ter presegla ambiciozno zastavljene načrte. Povečali smo obseg trgovanja z električno energijo in nadaljevali z uresničevanjem naše vizije, optimiranjem ekipe trgovanja, avtomatiziranjem procesov in digitalizacijo poslovanja.

 

V letu 2019 smo uspešno zaključili gradnjo in pričeli z obratovanjem 10 MW vetrnega parka Jasenice na Hrvaškem, prevzeli družbo Zarja Ekoenergija, ki upravlja dva sistema daljinskega ogrevanja na lesno biomaso, vstopili na trg celostnih sanacij objektov po principu energetskega pogodbeništva ter razvijali storitve upravljanja proizvodnje iz obnovljivih virov.

 

Na trgu smo vedno bolj prepoznani kot strokoven, neodvisen in zaupanja vreden energetski partner. In ravno partnerstvo je tisto, v kar iskreno verjamemo in v čemer vidimo svojo prihodnost.

Preberite več v našem letnem poročilu TUKAJ.